Menu

A-Class characteristics

A-Class

12 PAX seating arrangements for a more comfortable ride.

o Ombord på A-klassen åker alla bekvämt. Turen börjar med lätt ombordstigning (easy access) från kajen ombord på fartyget. Väl ombord stiger man in inomhus i fartyget och här har man möjlighet att hänga av sig i garderoben avsedd för passagerarna. Den stora salongen är utrustad med 12 bekväma säten. Sätena är fjädrande och har bra utsikt framåt genom stora fönster. Utsikten framåt hjälper till att minska risken för åksjuka för passagerarna på väg ut till fältet. I salongen finns ”entertainment system” för långa färder ut till fälten och soffa med bord för en ännu mer ”relaxed” tur. I fartygen finns pentry med ”coffe and refreshments”.

A-Class

Large flushdeck increases your work possiblities.

A-klassen har ett stort “flushdeck” som når ända fram till bogfendern. Det är alltså möjligt att lasta en stor mängd gods på däck. Fördäck har en total yta på 63 m2. Max lastkapacitet är 15 mt. Den stora ytan möjliggör för stora transporter av provision till SOV’s, Jack-ups, platformar och accomodation vessels. Fartyget passar även utmärkt för att utföra andra typer av uppdrag så som ”blade-rapairs, paint jobs, oil-exchange” mfl.

A-Class

Large flushdeck increases your work possiblities.

A-klassens design är utformad för att klara hårt väder och tuffa utmaningar. Fartyget har en skrovform och design som gör att den ligger väldigt stabilt i vattnet och rullar väldigt lite styrbord till babord. Den fantastiska designen gör att fartyget har ”performar” väldigt bra och har en hög ”workability” och klarar av att köra i hög våghöjd.

A-Class

Accomodation onboard.

Trots att fartyget är mindre än storasystern D-klassen så finns det plats för besättningen att sova ombord. När besättningen bor ombord skapas automatiskt en ansvarskänsla för fartyget. Våra besättningar känner tillfredställelse vid att bo ombord och tycker det är bekvämt att alltid ha nära till jobbet. Dessa fartyg är i absolut toppskick och kräver väldigt lite underhåll.

The NOS Fender

The NOS Fender