Menu

Best365 day 2018

Tack till alla för ett riktigt roligt år!

Varje år anordnar Northern Offshore Group en stor fest för hela företaget då anställda samlas tillsammans med kollegor och familj för att fira året som gått. BEST365-DAY

I år gjorde vi inte annorlunda så den 25:e augusti när solen sken som bäst slog vi upp dörrarna till huvudkontoret på Saltholmen i Göteborg för en dag som skimrade i blått och vitt.

VD David Kristensson hälsade välkomna och presenterade årskrönikan med höjdpunkter från året 2017/2018. Vi har haft leverans av en ny bunkerbåt, Northern Skagerrak, leverans av B-klass och startat samarbete med Fred. Olsen Windcarrier. Vi har ställt ut på mässor och haft personaldagar med bra teambuildning. Under året har vi startat nya positiva initiativ så som onbording – Vi bjuder in alla nyanställda till en heldag på huvudkontoret där de får lära sig verksamheten, träffa personal och kollegor samt lära sig om våra mission, vision och values som alla på NOS lever efter. Allt för att göra de anställda BEST365.

2018 fyller NOS 10 år. För att uppmärksamma bjöds det på, förutom fantastiskt god mat, en 10 meter lång tårta där små modellbåtar markerade leveransen av nya fartyg. Ett helt fantastiskt bakverk! Vi har också grävt långt in i arkiven och hittat en uppsjö av gamla bilder från de 10 åren som gått. Alla som kom bjöds på ett bildspel med många roliga bilder. Det var mycket uppskattat.

Vi gillar att fira och tycker att det är viktigt att fira så det vill vi göra varje år. Best365-dagen ligger oss varmt om hjärtat och det är så roligt att få samlas tillsammans med våra familjer och glädjas tillsammans åt det fantastiska arbete vi gör. Tack för det!

Men, för att också barnen skulle få en extra treat den här gången, så kom vårt nytillskott och hälsade på. NOSIS är vår maskot och kommer följa med på diverse upptåg och event. Hoppas ni alla får möjlighet att träffa denna goa nalle!